Alle fietsen gratis bezorgd
9 winkels
Klanten geven ons een 8
0
Elektrische Fietsen Sportieve fietsen Stadsfietsen Accessoires Winkels Service
Terug > Alle elektrische fietsen Elektrische damesfietsen Elektrische herenfietsen Elektrische mountainbikes Elektrische vouwfietsen UITVERKOOP
Terug > Alle sportieve fietsen Elektrische mountainbikes Mountainbikes Racefietsen Hybride fietsen Transportfietsen Kinderfietsen
Terug > Alle stadsfietsen Damesfietsen Herenfietsen Sportieve stadsfietsen Transportfietsen Omafietsen Vouwfietsen Moederfietsen Opafietsen Kinderfietsen Jongensfietsen Meisjesfietsen
Terug Fietstassen Fietsmanden/kratten Fietszadels Fietsstandaards Fietspedalen Fietsstoeltjes Kinderfiets Onderdelen Fietshelmen Fietsverlichting Fietssloten Voordragers UITVERKOOP Fietscomputers Fietsonderhoud Fietspompen
Terug Matrabike Outletstore Matrabike Apeldoorn Matrabike De Bilt Matrabike Hoofddorp Nederland Matrabike Rotterdam Matrabike Rijswijk Matrabike Waalwijk Matrabike Mariaheide (Veghel) Matrabike Reet (BE) Matrabike Sint Martens Latem (BE)
Terug Framemaat berekenen Order status Veel gestelde vragen Reparatiestatus Bestelprocedure Betaal opties Bezorging Retour procedure Contact Blog ANWB Fietsverzekering Fietsplan Garantie Montage handleiding Klacht aanmelden

Privacy statement

Matrabike Retail B.V. vindt het belangrijk dat er goed wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens.
In ons privacy statement leggen wij uit waarom en onder welke voorwaarden wij bepaalde persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken.
Ook geven we aan welke rechten u heeft met betrekking tot de verwerking van deze persoonsgegevens.


Uw gegevens in vertrouwde handen

Matra Retail B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via 0416-342012 of e-mail naar klantenservice@matrabike.nl.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Matrabike Retail B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u producten van ons heeft gekocht en/of gebruik maakt, of heeft gemaakt, van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Wij leggen ook gegevens vast van personen die te kennen hebben gegeven geïnteresseerd te zijn in onze producten. Hierbij kan ook gedacht worden aan personen die aan een bedrijf of organisatie zijn verbonden waar wij een relatie mee hebben en bezoekers van onze website.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken (deze kunnen in meer of mindere mate van toepassing zijn):

  • Naam, adres en woonplaats gegevens.
  • Uw e-mailadres en eventueel domeinnaam.
  • Uw telefoonnummer.
  • Overige persoonsgegevens, zoals bankgegevens, die u actief aan ons verstrekt ten behoeve van onder meer betaling van onze producten.


Waarom wij deze persoonsgegevens verwerken

Matrabike Retail B.V. zal persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming zorgvuldig behandelen. Matrabike Retail B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Ter uitvoering van de overeenkomst.
  • Afhandelen van uw bestelling.
  • Afhandelen van uw betaling.
  • Communicatie omtrent uw bestelling.
  • U te informeren over onze producten en eventuele aanbiedingen.
  • Om te kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen
  • Het verzenden van onze nieuwsbrieven/folders.
  • Fraudepreventie.


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere persoonsgegevens zijn gegevens die zo gevoelig zijn dat de verwerking ervan een grote inbreuk kan vormen op de persoonlijke levenssfeer van de betrokkene. Voor het verwerken hiervan geldt daarom een strenger regime dan voor gewone persoonsgegevens.

Matrabike Retail B.V. verwerkt geen bijzondere / gevoelige persoonsgegevens van u.


Geautomatiseerde besluitvorming

Matrabike Retail B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Matrabike Retail B.V. tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Matrabike Retail B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
De gegevens die ter voldoening van een wettelijke bewaarplicht langer bewaard moeten blijven, worden pas verwijderd na het verstrijken van deze langere termijn. 
Indien de overeengekomen of wettelijke bewaartermijn is verstreken, worden de persoonsgegevens binnen een jaar uit de bestanden verwijderd en vernietigd. 


Delen van persoonsgegevens met derden

Matrabike Retail B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Matrabike Retail B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Matrabike Retail B.V. gebruikt naast functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy, ook social media cookies en marketing/advertentiecookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

Functionele cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.
Analytische  cookies verzamelen informatie over het gebruik van de website, welke pagina’s er worden bezocht en waar er foutmeldingen ontstaan. Deze informatie wordt gebruikt om de website te verbeteren.
Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.
Marketingcookies stellen ons in staat om gepersonaliseerde aanbiedingen te doen.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Matrabike Retail B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar klantenservice@matrabike.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek.

Matrabike Retail B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Matrabike Retail B.V.
Gompenstraat 21
5145 RM  Waalwijk
0416-342012
klantenservice@matrabike.nl

Klantenservice 0416-342012 Ma t/m Vr 8:30 - 20:00, Za 10:00-16:00
Zoeken

Vul een productnaam, merk of eigenschap in.

Winkelwagen

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kunnen wij u helpen?

0416-342012